Terug

Volg Vandaag Inside

Hercules-stuntcoach Van der Kooij heeft transfer te pakken

Hercules-stuntcoach Van der Kooij heeft transfer te pakken

7 feb 2024, 14:40

René van der Kooij, de stunttrainer die Hercules in december nog op sensationele wijze langs Ajax leidde, heeft besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan, zo meldt Voetbal International.

Na dit seizoen zal de 53-jarige coach afscheid nemen van USV Hercules om zich aan te sluiten bij Rijnsburgse Boys. Van der Kooij heeft ervoor gekozen om de Derde Divisieclub te verlaten voor de club uit Rijnsburg, die uitkomt in de Tweede Divisie.

De Ajax-beul reageert op de clubwebsite voor het eerst op de transfer: “Rijnsburgse Boys betekent voor mij echt een substantiële positieverbetering. Ik had weliswaar in december een nieuw contract bij Hercules getekend, maar met een clausule dat ik bij een positieverbetering weg kon. Dat is zeker het geval. Dit jaar staat Rijnsburgse Boys wat lager op de ranglijst, maar als je het over meerdere jaren bekijkt, is Rijnsburg een topamateurclub in de top vijf van de tweede divisie.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.