Terug

Volg Vandaag Inside

Hercules-amateur Paulina maakt absolute droomtransfer van Derde divisie naar Borussia Dortmund

15 mei 2024, 20:09

Jordi Paulina, speler van Ajax-beul Hercules, maakt een droomtransfer naar Borussia Dortmund. De amateur heeft tot 2027 getekend bij de Champions League-kandidaat.

Paulina schreef dit seizoen historie met Hercules door als eerste amateurploeg ooit te winnen van Ajax op het KNVB-bekertoernooi (3-2). Tegen de Amsterdammers nam de aanvallende middenvelder bij het openingsdoelpunt van Tim Pieters de assist voor zijn rekening.

Paulina staat per 1 juli onder contract bij Borussia Dortmund, waar hij in eerste instantie aansluit bij de onder-23-ploeg dat op het derde niveau in Duitsland uitkomt. De negentienjarige was dit seizoen goed voor negen doelpunten in 26 wedstrijden bij de Utrechtse amateurs.

De Vandaag Inside-tafel reageerde destijds op de bekerblamage van Ajax tegen de amateurs van Hercules. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.