Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles zonder Dalmau naar Venlo

Heracles zonder Dalmau naar Venlo

21 feb 2019, 15:21

ALMELO (ANP) - Heracles Almelo speelt vrijdag in Venlo tegen VVV zonder Adrian Dalmau. De Spaanse spits kreeg vorige week tegen Fortuna Sittard (6-0) zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daarom geschorst. Dalmau nam in dat duel maar liefst vier doelpunten voor zijn rekening.

De nummer 9 van Heracles voerde zijn totaal dit seizoen daarmee op naar tien treffers. Dalmau ligt daarmee één doelpunt achter op teamgenoot Kristoffer Peterson, die tegen Fortuna zijn elfde goal van het seizoen liet aantekenen. Heracles won onlangs ook van Ajax en staat met 32 punten op de zevende plaats in de eredivisie, vlak boven VVV dat 29 punten heeft.

,,Wij zijn goed genoeg om te kunnen winnen van VVV'', aldus trainer Frank Wormuth. ,,Hoewel we uit niet zo sterk zijn, gaan we altijd op zoek naar de drie punten. Na de overwinningen op Ajax en Fortuna Sittard zit er veel zelfvertrouwen in het team, dus de lat ligt hoog.'' Bij VVV mist trainer Maurice Steijn alleen Roel Janssen, verder is iedereen fit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.