Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles wint van Jong Ajax en kroont zich tot de kampioen van de KKD

Heracles wint van Jong Ajax en kroont zich tot de kampioen van de KKD

19 mei 2023, 22:10

Heracles Almelo is kampioen van de Keuken Kampioen Divisie geworden. De ploeg van coach John Lammers won in eigen huis met 2-0 van Jong Ajax. Concurrent PEC Zwolle won ook, met 3-2 bij Helmond Sport, maar eindigt op basis van een slechter doelsaldo achter Heracles.

Heracles en PEC Zwolle staan beide op 85 punten na 27 overwinningen en viermaal een gelijkspel. Beide ploegen waren al zeker van promotie naar de Eredivisie.

Voor Heracles, dat net als PEC Zwolle vorig jaar degradeerde uit de Eredivisie, is het de vierde keer dat de club de titel in de eerste divisie pakt. Dat gebeurde eerder in 1962, 1985 en in 2005.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.