Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles overtuigend langs VVV

Heracles overtuigend langs VVV

2 dec 2018, 17:53

ALMELO (ANP) - Heracles heeft in eigen huis overtuigend gewonnen van VVV-Venlo. De ploeg van coach Frank Wormuth versloeg de Limburgers met 4-1 en staat met 23 punten vierde in de eredivisie. Voor Heracles is het de eerste zege na vier nederlagen en een gelijkspel.

Adrian Dalmau passeerde doelman Lars Unnerstall op aangeven van Brandley Kuwas al na drie minuten. Kort daarvoor had de Spaanse aanvaller al bijna raak geschoten toen de keeper de bal losliet. VVV leek kort na rust op gelijke hoogte te komen, maar Jay-Roy Grot stond buitenspel. Kort daarop schoot Lerin Duarte de thuisploeg naar 2-0.

Heracles kon het duel beslissen nadat scheidsrechter Jochem Kamphuis de overtreding van Nils Röseler op Kristoffer Peterson bestrafte met een strafschop. Peterson benutte de penalty zelf. Röseler maakte nog de 3-1 voor VVV, maar Duarte bracht met een schot van ver de marge terug op drie. Dalmau en Duarte waren nog dicht bij de vijfde treffer voor Heracles.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.