Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles neemt Amerikaans international over van Fulham

Heracles neemt Amerikaans international over van Fulham

6 aug 2020, 12:49

Heracles Almelo heeft aanvaller Luca de la Torre voor twee jaar vastgelegd. Hij komt transfervrij over van Fulham. De 22-jarige De la Torre werd geboren in de Verenigde Staten, maar heeft ook een Spaans paspoort.

De la Torre doorliep alle jeugdelftallen van de Verenigde Staten en maakte op 2 juni 2018 zijn debuut voor de nationale ploeg in een duel met Ierland. Afgelopen seizoen viel hij twee keer in bij Fulham, dat afgelopen dinsdag promoveerde naar de Premier League.

"Deze club speelt graag attractief voetbal. Dat past denk ik goed bij mijn technische stijl van spelen. Daarover heb ik ook goede gesprekken gevoerd met onder meer trainer Frank Wormuth. Daar sprak vertrouwen uit. Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in huis heb", zei De la Torre over zijn komst naar Almelo.

Volgens technisch directeur Tim Gilissen kan de nieuwe speler als flankspeler en als aanvallende middenvelder worden gebruikt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.