Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles met tweede doelman in beker

Heracles met tweede doelman in beker

30 okt 2018, 17:14

ALMELO (ANP) - Reservekeeper Michael Brouwer krijgt in het bekertoernooi de kans zich te laten zien bij Heracles Almelo. Trainer Frank Wormuth geeft de 25-jarige Brouwer woensdag tegen Vitesse de voorkeur boven Janis Blaswich, de vaste nummer 1 in de competitie. ,,Aan Michael hebben we een goede keeper, hij is belangrijk voor ons en zit maar een klein stapje achter Janis'', zegt Wormuth. ,,Michael speelt tijdens het bekertoernooi.''

Brouwer debuteerde eind september in de hoofdmacht tijdens de gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch. Hij maakte kort daarna ook zijn eerste minuten in de eredivisie. Brouwer kwam tegen Vitesse na rust de geblesseerde Blaswich vervangen. Hij kon niet voorkomen dat de Almeloërs in Arnhem hard onderuit gingen (4-0).

Wormuth kan in het bekerduel met Vitesse niet beschikken over Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak, Jeff Hardeveld en Silvester van der Water. Vleugelspits Brandley Kuwas is vanwege een spierblessure een twijfelgeval.

Heracles staat verrassend vierde in de eredivisie, Vitesse is de nummer vijf. ,,We staan niet alleen op basis van kwaliteit op plaats vier, maar hebben ook wat geluk'', benadrukt Wormuth.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.