Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles heeft Van der Water terug voor 'must win'-wedstrijd

Heracles heeft Van der Water terug voor 'must win'-wedstrijd

10 dec 2020, 15:38

Heracles Almelo kan vrijdag in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard weer beschikken over Silvester van der Water. De vleugelspits ontbrak in de laatste twee duels vanwege een spierblessure, vorige maand opgelopen tegen Ajax. Zonder Van der Water verloor Heracles van AZ (1-2), maar wist het wel een punt te pakken bij Feyenoord (0-0).

'Thuis tegen Fortuna Sittard, een directe concurrent, moeten we winnen', zegt trainer Frank Wormuth. 'Dat zal niet gemakkelijk worden, want Fortuna heeft het vorige week tegen een goede ploeg als Willem II ook uitstekend gedaan. We hebben deze competitie gewonnen van FC Utrecht en een punt gepakt tegen PSV en Feyenoord, maar het is nu zaak dat we onze 'must win'-wedstrijden ook gaan winnen.'

Heracles staat met 9 punten uit elf wedstrijden op de dertiende plek in de Eredivisie. Fortuna Sittard boekte afgelopen week de eerste zege en kwam daardoor op 6 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.