Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles haalt Duitse verdediger uit Dortmund

Heracles haalt Duitse verdediger uit Dortmund

3 aug 2020, 21:35

Heracles Almelo heeft een Duitse verdediger gecontracteerd. Marco Rente tekende een driejarig contract bij de club. De 23-jarige speler komt over van het tweede elftal van topclub Borussia Dortmund. De verbintenis van Rente heeft een optie voor nog een seizoen.

"Heracles Almelo staat bekend als een club waar je als speler tijd en ruimte krijgt om te groeien", zegt Rente. "Gesprekken met technisch directeur Tim Gilissen en trainer Frank Wormuth hebben dat bevestigd. Ik wil hier een volgende stap in mijn ontwikkeling maken en zo mijn bijdrage leveren aan de prestaties van de club."

Technisch directeur Gilissen: "Met Marco erbij hebben we de benodigde extra rechter centrale verdediger. Hij heeft de kenmerken die we zoeken op die positie. We denken dat hij het in zich heeft binnen afzienbare tijd door te groeien naar het vereiste niveau waar de eredivisie om vraagt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.