Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles geeft Van der Water maximale boete voor wegblijven

Heracles geeft Van der Water maximale boete voor wegblijven

21 sep 2020, 14:48

De clubleiding van Heracles Almelo heeft Silvester van der Water een boete gegeven, omdat hij zondag wegbleef voor de competitiewedstrijd tegen Willem II. Volgens Heracles gaat het om de "maximale boete" die de club kan geven. Van der Water meldde zich maandag wel weer op het trainingscomplex van de eredivisieclub. Hij trainde niet mee, maar had wel een gesprek met de directie.

De 23-jarige aanvaller wil graag overstappen naar de Amerikaanse club Orlando City. Van der Water, bij de competitiestart nog de uitblinker tegen ADO Den Haag, stuurde trainer Frank Wormuth zaterdagavond een WhatsApp-bericht met de mededeling dat hij er tegen Willem II niet bij zou zijn. 'Hij heeft daarmee zijn medespelers, de staf en onze supporters en sponsors in de steek gelaten. Dat is niet te accepteren', zegt technisch directeur Tim Gilissen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.