Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles eenvoudig langs Excelsior

Heracles eenvoudig langs Excelsior

22 dec 2018, 23:42

ROTTERDAM (ANP) - Heracles Almelo heeft overtuigend gewonnen bij Excelsior. De Tukkers waren met 3-0 te sterk voor de Rotterdammers en sluiten de eerste seizoenshelft af met 26 punten. Excelsior staat met zestien punten net boven de degradatiestreep.

Excelsior begon goed aan het duel en kreeg kansen via de IJslandse spits Elías Már Ómarsson. Die kon hij echter niet verzilveren. Kristoffer Peterson was aan de andere kant wel trefzeker. De pass van Brandley Kuwas leek te hard, maar de Zweed haalde de bal nog net en passeerde vanaf de buitenkant doelman Alessandro Damen.

Kuwas zorgde nog voor rust na een fraaie combinatie met Lerin Duarte voor de 2-0. Mohammed Osman zorgde na ruim een uur voor de derde treffer en de beslissing, nadat hij eerder al goede kansen op een doelpunt had gemist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.