Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles blijft in Zwolle steken op 1-1

Heracles blijft in Zwolle steken op 1-1

28 okt 2018, 00:39

ZWOLLE (ANP) - Heracles Almelo heeft bij PEC Zwolle genoegen moeten nemen met een gelijkspel. De Duitse coach Frank Wormuth van Heracles zag PEC Zwolle in de slotfase terugkomen tot 1-1. Heracles komt door het gelijkspel in punten gelijk met nummer drie Feyenoord (20), dat zondag in Amsterdam tegen Ajax speelt.

De Spaanse aanvaller Adrian Dalmau bracht Heracles al na ruim een kwartier op voorsprong in Zwolle. Hij tikte de rebound binnen nadat een schot van Brandley Kuwas op de lat was beland. Zwolle ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker en zette extra druk. Een kwartier voor tijd schoot Mike van Duinen de 1-1 binnen. Darryl Lachman en Zian Fleming konden grote kansen op de winst voor Zwolle in de slotfase niet verzilveren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.