Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles Almelo wil niet verder met Jetro Willems

19 mrt 2024, 12:02

Heracles-speler Jetro Willems moet op zoek naar een nieuwe club. De Almelose Eredivisionist heeft besloten de optie in het contract van de 22-voudig international niet te lichten.

Willems (29) kwam vorig jaar transfervrij over van FC Groningen en tekende een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

De voormalige PSV'er, die in 2016 zijn laatste interland speelde, kwam dit seizoen tot nu toe in 16 van de 26 wedstrijden in actie voor Heracles.

De Almelose club heeft wel de opties gelicht in de contracten van aanvaller Emil Hansson, verdediger Ruben Roosken en keeper Timo Jansink. Dat betekent dat het drietal tot medio 2025 is verbonden aan Heracles.

Vorig jaar was de verdediger nog onderwerp van gesprek bij Vandaag Inside, toen er een inval was gedaan in zijn woning. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.