Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles Almelo verrast en presenteert Kai Havertz

Heracles Almelo verrast en presenteert Kai Havertz

11 aug 2020, 11:20

Heracles Almelo heeft leuk ingehaakt op de uitspraken van Peter Bosz. De voormalig trainer van Heracles staat tegenwoordig voor de groep bij Bayer Leverkusen, waar hij onder andere leiding geeft aan Kai Havertz.

De eenentwintigjarige Duitser kan rekenen op belangstelling van verschillende topclubs uit Europa, maar tot een transfer kwam het tot dusver niet. Trainer Bosz krijgt regelmatig vragen over de status van Havertz en ook maandag was het weer raak. 'Ik kan jullie verklappen dat Kai volgend seizoen voor Heracles Almelo zal spelen', zei Bosz gekscherend op de personferentie.

De club reageert via Twitter op de onthulling van Bosz, en kondigt 'de komst' van Havertz aan. 'Welkom Kai!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.