Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles Almelo wint verrassend van Borussia Mönchengladbach

Heracles Almelo wint verrassend van Borussia Mönchengladbach

7 jan 2020, 17:14

Cyriel Dessers heeft Heracles Almelo naar een verrassende oefenzege op Borussia Mönchengladbach geleid (3-1). De Belg scoorde tweemaal voor zijn ploeg in Jerez de la Frontera.

Heracles Almelo en Borussia Mönchengladbach hebben een trainingskamp belegd in het zuiden van Spanje. De club uit Duitsland nam de leiding met een treffer van Breel Embolo. Daarna scoorden Dessers (2) en Jeremy Cijntje voor het effectieve Heracles.

Borussia Mönchengladbach stond dit seizoen lang bovenaan in de Bundesliga, de hoogste voetbalklasse van Duitsland. De formatie bezet nu de tweede plaats, met slechts twee punten minder dan koploper RB Leipzig. Heracles overwintert als nummer 9 van de eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.