Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles Almelo ontslaat trainer John Lammers

Heracles Almelo ontslaat trainer John Lammers

12 dec 2023, 09:55

Heracles heeft trainer John Lammers ontslagen. De Almeloërs verloren afgelopen weekend op bezoek bij hekkensluiter Vitesse voor de tweede keer op rij.

Na deze nederlaag werd de spelersbus in Almelo opgewacht door zo'n 150 boze supporters die het vertrek van Lammers eisten. De aangeslagen coach werd onder begeleiding naar het stadion geleid.

Heracles heeft na vijftien duels 15 punten. Er werden vier wedstrijden gewonnen, drie gelijkgespeeld en acht verloren.

Lammers (60) was sinds medio 2022 hoofdtrainer in Almelo, nadat de club naar de Keuken Kampioen Divisie was gedegradeerd. Eigenlijk zou de Spaanse coach Carlos Vicens in de zomer van 2022 de nieuwe hoofdtrainer worden, maar hij zag daar na de degradatie vanaf. Lammers wist Heracles binnen een jaar terug te brengen naar de eredivisie. Een half jaar na het kampioenschap is het nu ook klaar voor de oud-speler van onder meer NAC en RKC Waalwijk.

"Ik had zelf zeker het gevoel dat we het met elkaar nog konden omdraaien en ben ervan overtuigd dat we er met elkaar in waren gebleven", aldus Lammers. "We hadden een plan klaarliggen voor na de winterstop, ik vind het jammer dat ik dat plan niet meer mag uitvoeren. Helaas heeft de clubleiding deze beslissing genomen. Daar ben ik het niet mee eens, maar ik zal het moeten accepteren."

Zondag neemt Heracles het thuis op tegen Feyenoord. Hendrie Krüzen zal in ieder geval tot de winterstop eindverantwoordelijk zijn, aldus de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.