Terug

Volg Vandaag Inside

Heracles Almelo en FC Twente houden elkaar in evenwicht

Heracles Almelo en FC Twente houden elkaar in evenwicht

27 feb 2021, 23:50

De streekderby tussen Heracles Almelo en FC Twente heeft geen winnaar opgeleverd. Het slechts bij vlagen attractieve duel eindigde op het kunstgras in 2-2. Nummer zeven FC Twente hield daardoor middenmoter Heracles 6 punten onder zich.

De 32e derby van Twente in de Eredivisie had een leuke start. Beide ploegen gingen in hoog tempo op jacht naar de openingstreffer en dat leidde tot een open wedstrijd. Ismail Azzaoui schoot Heracles in de 6e minuut op voorsprong, waarna Queensy Menig met een flinke uithaal snel voor 1-1 zorgde. Daarna viel het duel een beetje stil. Het aanvalsspel verzandde zowel bij Heracles als bij FC Twente al in een vroeg stadium, waardoor tot aan de rust geen doelrijpe kansen meer ontstonden.

Ook de tweede helft begon met vuurwerk. Het was eerst Rai Vloet die raak schoot na slecht uitverdedigen door Kik Pierie. Voor Vloet was het zijn tiende competitietreffer. Kort daarna was het alweer gelijk door een doeltreffend schot van Danilo, die zijn dertiende competitietreffer liet noteren.

Beide clubs konden ook na de trefzekere hervatting niet doordrukken. De beste kans was voor Delano Burgzorg, die de bal in riante positie naast het doel van FC Twente tikte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.