Terug

Volg Vandaag Inside

Henry wil terug naar familie en vertrekt bij Montreal

Henry wil terug naar familie en vertrekt bij Montreal

25 feb 2021, 18:38

Thierry Henry is niet langer hoofdtrainer van Montreal Impact. De Fransman vertrekt bij de Canadese club omdat hij meer bij zijn familie in Londen wil zijn.

"Het afgelopen jaar was voor mij persoonlijk buitengewoon moeilijk. Door de wereldwijde coronapandemie kon ik mijn kinderen niet zien. Helaas zal dat vanwege de aanhoudende beperkingen en het feit dat we voor een aantal maanden weer naar de VS moeten verhuizen, niet anders zijn", aldus de 43-jarige Henry.

"De scheiding is te zwaar voor mij en mijn kinderen. Daarom moet ik met grote droefheid de beslissing nemen om terug te keren naar Londen en Montreal verlaten. Ik wil de fans, spelers en al het personeel van deze club bedanken voor het feit dat ik me zo welkom voelde."

Henry was sinds november 2019 hoofdtrainer bij Montreal Impact. Tien maanden eerder was hij ontslagen bij AS Monaco.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.