Terug

Volg Vandaag Inside

Henry plukt Wanyama weg bij Spurs

Henry plukt Wanyama weg bij Spurs

4 mrt 2020, 14:53

Montreal Impact, waar Thierry Henry trainer is, heeft Victor Wanyama van Tottenham Hotspur overgenomen. De 28-jarige Keniaan speelde sinds 2016 voor de Spurs, die hem overnamen van Southampton.

"Ik ben heel blij te kunnen aansluiten bij Montreal. De MLS is een competitie die elk jaar groter en groter wordt", aldus Wanyama. "Toen Thierry Henry me vertelde dat hij mij wilde bij Montreal, hoefde ik dan ook geen twee keer na te denken. Ik heb hem als speler altijd bewonderd. Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om met hem te werken. Ik kijk ernaar uit om hier van belang te kunnen zijn en hoop met het team een uitstekend seizoen te draaien."

Bij de Spurs was Wanyama in zijn eerste seizoenen een vaste waarde op het middenveld. De voorbije jaren verdween hij, mede door blessureleed, steeds verder uit beeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.