Terug

Volg Vandaag Inside

Henry: 0-4 geen correct beeld van de wedstrijd

Henry: 0-4 geen correct beeld van de wedstrijd

7 nov 2018, 11:51

MONACO (ANP) - AS Monaco heeft nog weinig plezier beleefd aan trainer Thierry Henry. De halvefinalist in de Champions League van het seizoen 2016-2017 (uitgeschakeld door Juventus) leed dinsdagavond in Monaco een beschamende 4-0-nederlaag tegen Club Brugge.

,,De score geeft niet echt een correct beeld van de wedstrijd", zei Henry. ,,Maar als je in de Champions League niet scoort, dan beland je in deze situatie. De drie tegendoelpunten in tien minuten waren een klap. Daarna merkte ik dat we stopten met spelen. Als je niet straft, dan word je gestraft."

Sportkrant L'Équipe opende groot met de afstraffing voor Henry. ,,Hoe heeft Monaco zo diep kunnen zinken?", schreef het. ,,Het beleefde gisteren ongetwijfeld de slechtste Europese avond uit zijn geschiedenis."

AS Monaco heeft sinds de komst van Henry nog niet gewonnen. Afgelopen weekeinde verloor het met 1-0 van Reims. Zondag is Paris Saint-Germain, dat na twaalf wedstrijden nog zonder puntenverlies is, de tegenstander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.