Terug

Volg Vandaag Inside

Henk Veerman vernoemt zoon naar ploeggenoot Joey Veerman

Henk Veerman vernoemt zoon naar ploeggenoot Joey Veerman

20 mrt 2021, 11:34

Joey Veerman dacht een paar maanden geleden dat ploeggenoot Henk Veerman een geintje maakte, toen de spits van sc Heerenveen zei dat hij zijn ongeboren zoon naar de middenvelder zou vernoemen. Toch hield Henk Veerman min of meer woord. De aanvoerder van Heerenveen ontbrak vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Twente omdat zijn vrouw aan het bevallen was van hun tweede kind. Het zoontje dat ter wereld kwam, heeft de naam Joe gekregen.

"Ik vind het prachtig", zei Joey Veerman bij ESPN na de 0-0 in het Abe Lenstra-stadion. "Een paar maanden geleden belde hij in de auto met zijn vrouw. Ze zeiden: als er een zoon komt, dan gaan we 'm Joey noemen. Ik dacht dat ze een geintje maakten. Maar ze hebben de Griekse y eraf gehaald en het is Joe geworden. Dat vind ik wel mooi."

Veerman en Veerman zijn dit seizoen samen verantwoordelijk voor ruim de helft van de productie van Heerenveen in de Eredivisie. Henk Veerman maakte dertien doelpunten en gaf vijf assists, Joey Veerman tekende voor zeven goals en zeven assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.