Terug

Volg Vandaag Inside

Henk Spaan vernietigend over Ajax: 'Gymnasiale watjes uit Amsterdam-Zuid'

Henk Spaan vernietigend over Ajax: 'Gymnasiale watjes uit Amsterdam-Zuid'

21 feb 2020, 14:45

Henk Spaan recenseert elke dag spelers en teams in zijn rubriek die gepubliceerd wordt in Het Parool. Vandaag waren Ajax en vooral Dusan Tadic aan de beurt.

Spaan vond dat Ajax als 'gymnasiale watjes uit Amsterdam-Zuid' speelde en dat ze totaal niet opgewassen waren tegen de straatvechters uit Madrid.

Verder licht hij de twee sterspelers van de Amsterdammers nog uit. De ondermaatse wedstrijd van Hakim Ziyech komt volgens Spaan door een gebrek aan wedstrijdritme maar voor de prestatie van Dusan Tadic heeft de sportjournalist geen excuus. 'Tadic moet minder vaak met halters spelen in de gym en gewoon pass- en trapoefeningen doen om de bal ooit nog eens bij een medespeler te kunnen krijgen', schrijft Spaan.

Tadic speelde ver onder zijn niveau en kampt al weken met een vormdip. Gisteren kwamen weinig van zijn passes aan en dat was ook Henk Spaan niet onopgemerkt gebleven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.