Terug

Volg Vandaag Inside

Henk Spaan vernietigend over Klopp: 'Mogen die gebleekte tanden zwart uitslaan van zijn Duitse gal'

Henk Spaan vernietigend over Klopp: 'Mogen die gebleekte tanden zwart uitslaan van zijn Duitse gal'

23 okt 2020, 13:44

Henk Spaan heeft in zijn column in Het Parool vernietigend uitgehaald naar Liverpool-trainer Jürgen Klopp. Spaan heeft weinig goede woorden over voor de flamboyante Duitser.

De columnist heeft zich vreselijk gestoord aan het gedrag van Klopp, tijdens het Champions League-duel tussen Ajax en Liverpool. 'Jürgen Klopp vond ik een grappige vent met ijdele trekjes, maar in de Arena kregen de trekjes de overhand', schrijft Spaan. 'Wat wilde hij nou met zijn wissel van Salah, Firmino en Mané? Ajax vernederen? “Ik ben Klopp, dit durf ik” schreeuwen tegen lege tribunes?', vraagt hij zich af.

Spaan geeft Jürgen Klopp een 4 voor zijn optreden in de Johan Cruijff ArenA, en is spijkerhard in zijn motivatie. 'We hebben er een woord voor in Amsterdam: mafkees. Mogen die gebleekte tanden zwart uitslaan van zijn Duitse gal.'

Ook Jan Boskamp spreekt zijn ergernis uit over de driedubbele wissel van Jürgen Klopp. Volgens de analist liep de arrogantie van de Duitser zijn smoel af.

Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.