Terug

Volg Vandaag Inside

Henk Fraser verlengt contract bij Sparta

Henk Fraser verlengt contract bij Sparta

6 aug 2020, 12:02

Sparta Rotterdam heeft het contract van hoofdtrainer Henk Fraser opengebroken en met een seizoen verlengd. De 54-jarige Fraser heeft nu een verbintenis tot medio 2022.

"Ik heb het enorm naar mijn zin op Het Kasteel en het tekent de huidige samenwerking dat we al in zo’n vroeg stadium afspraken met elkaar maken over een contractverlenging voor nóg een extra seizoen", aldus Fraser. "De voorbereiding is inmiddels in volle gang en ik heb vertrouwen in deze spelersgroep om Sparta het aankomende seizoen in de eredivisie te houden. Van daaruit gaan we dan weer verder werken aan de sportieve groei van de club, daar maak ik graag onderdeel van uit."

Fraser kwam in 2018 naar Sparta. Daarvoor was hij hoofdtrainer bij ADO Den Haag en Vitesse. Op het moment dat het coronavirus het seizoen onderbrak, stond Sparta op de elfde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.