Terug

Volg Vandaag Inside

Henk de Jong leest Hélène de les over Verstappen: 'Ik wist het al snel!'

Henk de Jong leest Hélène de les over Verstappen: 'Ik wist het al snel!'

9 okt 2022, 12:59

Cambuur-trainer Henk de Jong snapt niets van de verwarring rond het wereldkampioenschap van Max Verstappen in de Formule 1. Volgens De Jong was het al vrij snel duidelijk dat de Nederlander zijn titel in Japan prolongeerde, zo vertelt hij bij ESPN.

Voorafgaand aan het duel met Go Ahead Eagles vraagt Hélène Hendriks of De Jong al weet of Verstappen wereldkampioen is. "Ja, maar dit wist ik al snel. Volgens mij zitten die teams fout en wij geven die mensen de schuld van de FIA. Als je kijkt naar de stand dan is het 104 punten en het is geen doelsaldo hè", legt De Jong uit. "In het voetbal kan je nog een keer 40-0 winnen en hier is het 11 overwinningen tegen 3", concludeert de 58-jarige trainer uit Drachten.

Bekijk het interview hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.