Terug

Volg Vandaag Inside

'Furious' Henk de Jong doet verhaal bij de BBC: 'For us, jaaa, it was unbelievable'

'Furious' Henk de Jong doet verhaal bij de BBC: 'For us, jaaa, it was unbelievable'

26 apr 2020, 21:06

Henk de Jong heeft zondagmiddag, in nogal gebrekkig Engels, zijn verhaal gedaan op BBC Radio 5. De trainer van Cambuur uitte nogmaals zijn woede over de beslissing van de KNVB om Cambuur niet te laten promoveren naar de Eredivisie.

De Jong vertelt in het Engels, met Friese tongval: 'We are furious. Thursday it looks like it will be good, hè?', waarmee hij aangeeft dat alles er donderdag op leek dat Cambuur ging promoveren.

De Jong vervolgt: 'For us, jaaa, it was unbelievable. In the top they say: it's clear: 75% of the games is played. And at our side they say: there's 25% to play, it's not clear. So for us, it's unbelievable.'

De Jong vertelt dat Cambuur een kleine club is, en trekt een vergelijking met wat er zou gebeuren als Leeds United in eenzelfde situatie niet zou promoveren: 'I think they go to the European court. And they say: okay UEFA, in the top it’s UEFA rules and in the bottom it’s English rules. How is that possible?'

Beluister hier het hele gesprek:

Afgelopen week haalde 'Henk de John' ook al de BBC met zijn uitspraken. Bekijk de beelden hieronder!

Henk de Jong haalt BBC: 'Henk de John'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.