Terug

Volg Vandaag Inside

'Henderson zou een fantastische aankoop zijn voor Ajax'

13 jan 2024, 14:49

Ajax toont vergaande interesse in Al-Ettifaq-speler Jordan Henderson. In De Oranjewinter reageert Jack van Gelder op de mogelijke aanwinst van de Amsterdammers.

Van Gelder ziet in de voormalig Liverpool-speler zeker een meerwaarde voor Ajax: "Het is een absolute versterking. Als je vorig jaar nog aanvoerder was van Liverpool, dan is het zeker een versterking. Ajax heeft geen steunpilaar en hij kan op het middenveld misschien wel balans in aanbrengen. Dan gaat het een stuk beter!"

Of de transfer daadwerkelijk gaat plaatsvinden, betwijfelt Van Gelder: "Het zou een fantastische aankoop zijn, maar dit is typisch Ajax. Er komen altijd allerlei namen naar buiten. Het ene moment kan dat het andere moment zijn ze 'beursgenoteerd', dus kan het niet. Als het lukt, is het fantastisch, maar ik moet het nog zien," besluit Jack.

Bekijk bovenaan de pagina het volledige fragment uit De Oranjewinter over Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.