Terug

Volg Vandaag Inside

Henderson: 'Voor mij is het een honderd procent doelpunt'

11 feb 2024, 19:43

Jordan Henderson heeft na afloop van sc Heerenveen-Ajax (3-2) gereageerd op het discutabele moment in de blessuretijd van het duel. Veel spelers van Ajax dachten te zien dat verdediger Sven van Beek de bal in eigen doel werkte, maar de videoscheidsrechter zag daar geen bewijs voor.

Voor de camera van ESPN laat Henderson, die niet wist dat er in Nederland geen doellijntechnologie is, weten: "Maar je hebt geen doellijntechnologie en een VAR nodig om te zien dat het een doelpunt is. Na het zien van de beelden snap ik niet dat er geen doelpunt is toegekend."

Het is heel vreemd, want voor mij is het een honderd procent doelpunt. Het is erg teleurstellend dat dit doelpunt niet is toegekend," besluit Henderson.

Op de persconferentie reageerde ook Steven Berghuis op het discutabele moment. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.