Terug

Volg Vandaag Inside

'Henderson speelt de bal naar de juiste kleur, dat is tegenwoordig al heel wat bij Ajax'

5 feb 2024, 18:20

Chris Woerts heeft in Koffie met Chris, een online rubriek van Vandaag Inside, gereageerd op het debuut van Jordan Henderson bij Ajax. De 33-jarige Britse middenvelder stond zaterdagavond negentig minuten lang op het veld tijdens het duel met PSV (2-2).

"Henderson is wel een verbetering voor Ajax," aldus Chris. "Hij weet in ieder geval dat hij naar dezelfde kleur moet spelen. Hij bracht wat rust op het middenveld, maar ik vond het een hele matige wedstrijd."

Chris gaat verder over Henderson: "Hij speelt naar de juiste kleur, dat is tegenwoordig al heel wat bij Ajax. Dat is eigenlijk heel uniek. Ik ken hem trouwens vanuit Sunderland, want toen ik bij Sunderland werkte, was hij een opkomend talent. En hij is toen van Sunderland naar Liverpool gegaan, voor een recordbedrag. Ik dacht 18 miljoen pond."

"En bij Sunderland zag je al dat hij van uitzonderlijke kwaliteit was," vervolgt Chris. "Hij was gewoon de beste speler van Sunderland. Geen speler die de geniale oplossing had, maar gewoon een hele harde werker op het middenveld die wist waar hij de bal heen moest spelen. Dat is tegenwoordig al heel wat."

In Koffie met... reageert Chris ook op de nieuwe blessure van Justin Bijlow, gaat hij in op de pogingen van Ajax om Marc Overmars terug te halen en geeft hij zijn mening over de kwesties rondom Mart Smeets en Matthijs van Nieuwkerk. Bekijk de hele aflevering van Koffie met Chris in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.