Terug

Volg Vandaag Inside

Henderson over slechte periode Liverpool: 'Zijn de spelers zelf verantwoordelijk voor'

Henderson over slechte periode Liverpool: 'Zijn de spelers zelf verantwoordelijk voor'

15 feb 2021, 18:33

Jordan Henderson heeft aan de vooravond van de wedstrijd van Liverpool in de Champions League tegen Leizpig gezegd dat de spelers verantwoordelijk zijn voor de terugval in de Premier League. 'Diep van binnen weten we dat allemaal', ze de aanvoerder. Hij sprak geruchten tegen dat het vertrouwen in trainer Jürgen Klopp aan het afnemen is.

'Om al die wilde verhalen kan ik eigenlijk alleen maar lachen', aldus Henderson, de middenvelder die door de vele blessures al weken achterin speelt. 'Andy Robertson zou in de kleedkamer ruzie hebben gehad met keeper Alisson, Klopp zou er niets meer van kunnen. Ik kan alleen niet ontkennen dat de resultaten slecht zijn. Het is hoog tijd dat wij daar verandering in brengen.'

Liverpool verloor de laatste drie duels in de Premier League en de achterstand op koploper Manchester City is inmiddels 13 punten. In prolongatie van de titel gelooft niemand meer in de stad aan de rivier de Mersey. De club is ook al uitgeschakeld in de FA Cup. De laatste twee nederlagen waren tegen Manchester City en Leicester City, beide ingeleid door blunders van de doorgaans foutloze Alisson.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.