Terug

Volg Vandaag Inside

Henderson opgenomen in selectie Engeland

14 mrt 2024, 15:33

Jordan Henderson is donderdag opgenomen in de selectie van het Engels elftal. De Ajax-middenvelder is de eerste Eredivisie-speler ooit, die wordt opgeroepen voor het nationale team van Engeland.

Ook Jarrad Branthwaite zit bij de 25-koppige selectie van bondscoach Gareth Southgate. De 21-jarige verdediger was vorig seizoen op huurbasis actief bij PSV en heeft dit seizoen indruk gemaakt bij Everton. Hij is voor het eerst geselecteerd voor het nationale team.

Engeland is in voorbereiding op het EK van komende zomer. De ploeg van Southgate neemt het in de groepsfase in Duitsland op tegen Denemarken, Servië en Slovenië.

Valentijn Driessen is geen fan van de Engelse middenvelder van Ajax. "Daar kun je net zo goed Proper van NEC neerzetten". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.