Terug

Volg Vandaag Inside

Henderson heeft werkvergunning binnen en traint voor het eerst mee met Ajax

24 jan 2024, 15:09

Jordan Henderson heeft zijn werkvergunning binnen. De middenvelder trainde woensdag voor het eerst mee met Ajax en zou zaterdag al ingezet kunnen worden tijdens het duel met Heracles Almelo.

Henderson moest na het tekenen van zijn verbintenis van 2,5 jaar bij de Amsterdammers nog wachten totdat zijn werkvergunning rond was voordat hij mocht spelen en trainen, omdat het Verenigd Koninkrijk geen deel meer uitmaakt van de Europese Unie. De thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen RKC Waalwijk kwam daardoor te vroeg.

Of de oud-speler van Liverpool, die overkwam van Al-Ettifaq uit Saudi-Arabië, aanstaande zaterdag al in actie komt in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, maakt Ajax-trainer John van 't Schip later in de week bekend. De eerstvolgende thuiswedstrijd van de Amsterdammers is de topper tegen koploper PSV op 3 februari.

Henderson werd vrijdag officieel gepresenteerd aan de media en reageerde op de vraag of hij de nieuwe aanvoerder van Ajax wordt. Bekijk het volledige fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.