Terug

Volg Vandaag Inside

Helmond Sport - MVV gestaakt na vuurwerk op veld

Helmond Sport - MVV gestaakt na vuurwerk op veld

7 apr 2023, 20:44

Het duel in de eerste divisie tussen Helmond Sport en MVV Maastricht is tijdelijk gestaakt. Fans van MVV hebben vuurwerk op het veld gegooid, waarna de nieuwe regels van de KNVB in werking traden.

"Het MVV-publiek heeft het statement van de KNVB niet gelezen... Ze gooien vuurwerk op het veld en de wedstrijd wordt (tijdelijk) gestaakt", schreef Helmond Sport op Twitter. Donderdag maakte de KNVB bekend dat het spel zou worden stilgelegd zodra er voorwerpen op het veld gegooid zouden worden. Bij een herhaling wordt de wedstrijd definitief gestaakt.

De spelers zijn enkele minuten naar binnen gegaan en MVV-speler Matteo Waem heeft de toeschouwers toegesproken. Hij verzocht de fans zich niet nogmaals te misdragen. Na een kwartier werd de wedstrijd hervat.

De KNVB scherpte de regels aan naar aanleiding van de gebeurtenissen van woensdag in de KNVB-beker. Ajacied Davy Klaassen werd in Rotterdam geraakt door een voorwerp, vermoedelijk een aansteker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.