Terug

Volg Vandaag Inside

Helikoptercrash Leicester door technische fout

Helikoptercrash Leicester door technische fout

6 dec 2018, 16:38

LEICESTER (ANP) - De helikoptercrash bij het stadion van Leicester City is veroorzaakt door een technisch mankement. De pedalen in de cockpit stonden niet in verbinding met het rotorblad van de helikopter. Daardoor was de helikopter niet te besturen. Dat meldt de Britse overheidsorganisatie voor luchtvaartongevallen AAIB.

Bij het ongeluk kwam eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha van Leicester City om het leven. De helikopter kwam vrijwel direct nadat het was opgestegen vanuit het King Power-stadion in de problemen en stortte neer op een parkeerplaats. Alle vijf inzittenden kwamen om in de vlammenzee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.