Terug

Volg Vandaag Inside

Helikopter eigenaar Leicester City neergestort

Helikopter eigenaar Leicester City neergestort

28 okt 2018, 00:29

LEICESTER (ANP) - De helikopter van de eigenaar van de Engelse voetbalclub Leicester City is zaterdag na afloop van de wedstrijd van zijn ploeg neergestort. Het is nog niet bekend of de Thaise eigenaar van de club, Vichai Srivaddhanapraha, in het toestel zat en of er slachtoffers zijn, melden Britse media. Hulpdiensten zijn in groten getale uitgerukt naar een parkeerplaats nabij het King Power stadium van de club, waar de helikopter zou zijn gecrasht.

De eigenaar van de club wordt meestal na de duels van Leicester City vanaf het veld van het stadion opgepikt. Leicester City had eerder op de avond met 1-1 gelijkgespeeld tegen West Ham United (1-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.