Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène vertelt over mooiste Europese ontmoeting: ‘Dat vergeet ik nooit meer’

Hélène vertelt over mooiste Europese ontmoeting: ‘Dat vergeet ik nooit meer’

16 feb 2023, 19:00

De Europese competities zijn deze week weer begonnen. Hélène Hendriks blikt in gesprek met FHM vooruit op de Europa League en haalt herinneringen op aan de mooiste Europese ontmoeting die ze ooit heeft gezien. Hélène vertelt dat ze uitkijkt naar de wedstrijden in Europees verband. "Ik heb er hartstikke veel zin in. De Eredivisie is ook leuk, maar er doen nog veel clubs mee uit Nederland dus dat belooft veel."

Hélène heeft vooral zin in de duels tussen Manchester United en FC Barcelona: "Dat wordt wel een interessante. Twee grootmachten tegen elkaar in de Europa League. Dat wordt sowieso een leuke competitie nu. We deden daar soms best minachtend over. Ook over de Conference League. Al deed Feyenoord het daar goed en toen trok die stemming ook wel weg. Ik vind het vooral leuk als de Nederlandse clubs het goed doen, maar ik kijk alles. Wel vanuit een Nederlands perspectief. Dan is een ploeg als Manchester United ook interessant met Erik Ten Hag."

De mooiste Europese ontmoeting die Hélène ooit gezien heeft, is het tweeluik tussen FC Barcelona en Liverpool in de Champions League van 2019. "Daar zat alles in. Een fantastische vrije trap van Lionel Messi en dat in die tweede wedstrijd het onmogelijke gebeurde. Dat was echt geweldig. Die eerste wedstrijd, in Barcelona, was ik er ook bij. Ja, dat vergeet ik nooit meer", aldus Hélène.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.