Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène vertelt over gewoonte tijdens CL-avonden: 'Het is een vrolijk gebbetje geworden'

Hélène vertelt over gewoonte tijdens CL-avonden: 'Het is een vrolijk gebbetje geworden'

21 apr 2021, 19:53

Hélène Hendriks vertelt in MAX Magazine welke tien vrouwen een grote rol in haar leven spelen. Een van de eerste namen die valt is die van haar moeder Ingrid. Zij blijkt ook op de avonden dat Hélène de Champions League presenteert een rol te spelen.

‘Mijn moeder is ruimdenkend; iedereen moet vooral zichzelf zijn,’ vertelt Hélène. ‘Toen ik mijn vaste baan als sportdocent opgaf voor een freelance tv-contract, steunde ze me.’

Over de Champions League-avonden vertelt de presentatrice: ‘Vaak moeten we na wedstrijden lang wachten voordat we gaan nabeschouwen en dan videobellen we; zij in pyjama en zichtbaar voor alle collega’s. Het is een vrolijk gebbetje geworden. Ze is trouwens fan van Johan en René, dus kijkt graag.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.