Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène vertelt openhartig: ‘Ik moet misschien wat beter op mezelf letten’

Hélène vertelt openhartig: ‘Ik moet misschien wat beter op mezelf letten’

12 juni 2021, 09:19

In een uitgebreid interview in De Telegraaf-bijlage Vrouw vertelt Hélène Hendriks over de scheiding tussen haar werk- en privéleven. Onze blonde presentatrice krijgt wel vaker vragen over haar privéleven maar daar wil ze doorgaans niet op ingaan.

Zo vraagt ook De Telegraaf hoe het nu precies zit met haar liefdesleven. 'Daar wil ik het niet over hebben, anders had ik dat allang op Instagram geknald of zo. En ik ben ook niet lesbisch, dat vragen blijkbaar ook veel mensen zich af. Niemand hoeft zich zorgen te maken over mijn liefdesleven. De mensen in mijn omgeving weten precies hoe mijn leven eruitziet. Daar laat ik het graag bij', reageert Hélène.

Onze razende reporter die voor De Oranjezomer nu het Nederlands elftal volgt, geeft in het interview verder aan dat ze tegenwoordig de balans tussen werk en privé beter probeert te bewaren. 'Er is ook een periode geweest dat dat niet zo was. Dat vond ik zelf prima, maar de mensen om me heen wilden ook weleens wat aandacht. Ik zou wat dat betreft willen dat ik wat attenter was en minder chaotisch', vertelt ze. 'Het ergste was dat mijn vriendinnen iets hadden gepland voor mijn verjaardag en ik dat helemaal was vergeten... Dat vond ik heel erg. Ik knalde maar door.'

Afgelopen december moest Hélène pas op de plaats maken vanwege een blindedarmontsteking, zo vertelde ze destijds tegenover Veronica Inside. Toen pas merkte ze dat haar lichaam echt op was. 'In één keer viel mijn hectische leven stil en moest ik rust pakken om aan te sterken. Die operatie was zo gepiept, maar ik kwam wel tot het besef: ik moet misschien wat beter op mezelf en de mensen om me heen letten', eindigt ze haar verhaal.

Of het pakken van rust er de komende tijd in zit, is nog maar de vraag. Hélène is namelijk de komende zeven weken te zien als verslaggever van De Oranjezomer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.