Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène spreekt opvallend nieuwsbericht tegen: 'Niet alles geloven wat er staat'

Hélène spreekt opvallend nieuwsbericht tegen: 'Niet alles geloven wat er staat'

8 dec 2021, 20:45

Hélène Hendriks beleefde een succesvolle zomer met De Oranjezomer, maar ziet het niet als een hoogtepunt in haar carrière, vertelt ze in een interview met De Telegraaf. Ook spreekt Hélène een opvallend nieuwsbericht tegen over het kopen van een miljoenenvilla.

Op de vraag of Hélène na de zomer meer kansen heeft gekregen en het nu haar tijd is om te gaan 'shinen' reageert ze als volgt. 'Zo kijk ik er zelf helemaal niet naar. Ik ben daar een stuk nuchterder in. Ik doe hartstikke leuke dingen en daar ben ik heel erg blij mee. Maar het is niet dat ik nou in één keer denk: Nou koekoek, je staat daar!'.

'Ik ben echt van de sport', vertelt Hélène over waar haar voorkeur voor presenteren nog steeds ligt. 'En ik vind ook waar je werkgever jou nodig heeft, daar sta ik!'. De verslaggever van De Telegraaf vroeg ook nog naar een recent nieuwsbericht over Hélène, waarin stond dat ze een miljoenenvilla zou hebben gekocht.

'Op een gegeven moment koopt iedereen toch een keer een huis', zegt Hélène lachend. 'Nee, je moet niet alles geloven wat er staat, dus laten we het daar bij houden. Ik ben inderdaad wel verhuisd, dat klopt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.