Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène reageert op hilarische wijze op 'uitgelekte' Vandaag Inside-notitie

7 dec 2023, 09:58

Hélène Hendriks heeft op X op hilarische wijze gereageerd op de Vandaag Inside-notitie die maandagavond 'uitlekte.'

Afgelopen maandag toonde NSC-leider Pieter Omtzigt per ongeluk een aantekening, waarop te lezen viel: "Niet in PVV/NSC/BBB-kabinet." In Vandaag Inside werd er met een knipoog gereageerd op de gelekte notitie.

Tijdens een promo van Johan en Wilfred viel er namelijk duidelijk te lezen wat er op een papiertje stond wat Wilfred vasthield. Zo stond er onder andere "Contract Raymond Mens versnipperen," "Baantjer junior functie elders," "Dieetplan Pieter Cobelens," en "Vandaag Inside-trio wil bonus van vijf miljoen per persoon."

Ook viel er te lezen: "Hélène mag blijven, mits borstvergroting." Hélène reageerde op X op hilarische wijze: "Meteen gedaan ✅", mét daarbij een foto. Bekijk de notitie en de reactie van Hélène hieronder!

Johan Derksen gelooft niet dat Pieter Omtzigt zijn aantekeningen per ongeluk liet zien: "Dit was een grap van hem!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.