Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène over kritiek van Johan op Noa Vahle: 'Hij spaart niemand, dus ook haar niet'

Hélène over kritiek van Johan op Noa Vahle: 'Hij spaart niemand, dus ook haar niet'

1 jan 2024, 18:00

Hélène Hendriks is het niet eens met de kritiek die Noa Vahle ontving van Johan Derksen. Johan vindt het niet verstandig dat Noa te zien was in de oudejaarsspecial van Ik hou van Holland en een interview gaf aan LINDA, het blad van haar moeder Linda de Mol.

"Daar ben ik een beetje boos om geworden", zei Johan onlangs in Vandaag Inside. "Ik vond het heel onverstandig. Noa is hier begonnen op de redactie. Plotseling hadden we iemand nodig voor een reportage en dat deed ze toen fantastisch. Dat meisje is echt een natuurtalent."

"Ze gebruikt niet de naam De Mol, maar van haar daadwerkelijke vader. Prima allemaal. Maar toen ging ze met een heel groot interview in de LINDA staan. Toen heb ik gezegd: ‘Dat is niet verstandig, Noa’ In elke krant kun je je laten interviewen, maar je moet niet in de Linda gaan staan. Dan krijg je dat kleffe De Mol-gedoe weer, van die helpen elkaar. Dat is de De Mol-kruiwagen", aldus Johan.

Hélène reageert als volgt op de kritiek van Johan: "Ze had misschien in een ander blad haar verhaal kunnen doen, juist om de schijn te voorkomen. Aan de andere kant vind ik het ook sterk dat ze haar eigen keuzes maakt. Het is mooi om te zien dat Johan haar niet beschermt. Hij spaart niemand, dus ook haar niet. Blijkbaar vindt hij Noa sterk genoeg om deze kritiek te kunnen dragen. En zij kan dit dragen", aldus Hélène.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.