Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène over kansen voor PSV en Ajax in Europa League: 'Zij redden het wel'

Hélène over kansen voor PSV en Ajax in Europa League: 'Zij redden het wel'

16 feb 2023, 00:00

Hélène Hendriks presenteert vanavond vanaf 18:00 uur de Europa League bij Veronica. In een interview met Veronica Superguide blikt ze vooruit op de duels tussen Ajax - Union Berlin en Sevilla - PSV.

In het interview krijgt Hélène de volgende stelling voorgeschoteld: Ajax en PSV zijn zo zwalkend, die gaan er keihard uit tegen respectievelijk Union Berlin en Sevilla. "Ik vrees wel voor de kansen van PSV. Sevilla staat momenteel erg laag in de Spaanse competitie, het loopt niet echt soepel. Maar het is wel een club van naam die het toernooi vier keer won in de afgelopen negen jaar. En het is de oude club van Luuk de Jong, geweldig voor hem om tegen ze te mogen spelen. Maar PSV is niet stabiel, wat logisch is omdat ze veel doelpunten hebben ingeleverd met de verkoop van Gakpo en Madueke. Dat gaat ze opbreken."

Hélène denkt dat Ajax zich plaatst voor de achtste finales van de Europa League. "Ajax maakt ook een behoorlijk mindere periode door, maar daar lopen wel nog spelers die het verschil kunnen maken. Ze zijn niet ineens een slecht team, nu het minder gaat. Feyenoord won vorig jaar ook uit en thuis van ze. lk denk dat Ajax het wel redt, ook al is Berlin momenteel titelkandidaat in de Bundesliga en hebben ze een paar heel snelle gasten rondlopen", aldus Hélène.

De Europa League-uitzending bij Veronica begint vanavond om 18.00 uur. Met om 18.45 uur LIVE Ajax - Union Berlin en om 21.00 uur Sevilla FC - PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.