Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène over De Oranjezondag: 'Als je er alles aan hebt gedaan, kan je jezelf ook niets verwijten'

10 mrt 2024, 17:35

Hélène Hendriks heeft in gesprek met RTL Boulevard vooruitgeblikt op haar nieuwe talkshow De Oranjezondag, die vanavond vanaf 21:30 uur voor het eerst te zien is bij SBS6.

Hélène trekt de succesvolle Oranje-reeks door na eerder De Oranjezomer en De Oranjewinter gepresenteerd te hebben: "We hebben een bepaald concept en dat zetten we gewoon door. Je probeert er natuurlijk altijd wel aan te schaven. Maar voor de rest zal het dezelfde look and feel hebben."

De opzet is wel iets veranderd. Zo zal Rutger Castricum iedere zondag aanschuiven als vaste tafelgast: "Dat is wel anders. Normaal kiezen we in een week voor een vaste tafelgast. Maar nu is het iedere zondag en is het iedere zondag met Rutger."

Van spanning voor de start van het nieuwe programma is geen sprake: "Ik ben niet zenuwachtig, ik zeg altijd maar zo: Als je er alles aan hebt gedaan, kan je jezelf ook niets verwijten."

In gesprek met Shownieuws blikte Hélène deze week ook al vooruit op De Oranjezondag: "Voor mij is het vooral belangrijk dat we het weekend een beetje relaxed en in ieder geval met een lach afsluiten." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.