Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène over beginperiode met VI-mannen: 'Die dachten weer zo'n hockey-trutje'

Hélène over beginperiode met VI-mannen: 'Die dachten weer zo'n hockey-trutje'

4 dec 2021, 22:55

Hélène Hendriks was vrijdag te gast in Rijnmond-podcast De Verdieping van Casper van Eijck. Hierin vertelde de presentatrice onder meer over haar eerste stappen in de sport en haar eerste ontmoetingen met de mannen van Veronica Inside.

'Ik denk dat een hele hoop vrouwen je ontzettend benijden over de plek die je inneemt aan tafel bij Veronica Inside', zegt Casper. 'Maar ik weet zeker dat er ook een hele hoop zijn die het nooit van hun hele leven zouden durven doen. Het gaat jou heel goed af!'

'Ja, maar dat is natuurlijk wel een proces geweest. Ik kan het goed vinden met die mannen', begint Hélène, die eenzelfde persoonlijkheid ziet bij een andere presentatrice. 'Ik moet zeggen dat Aletha Leidelmeijer van ESPN het ook kan. Die heeft daar ook een goed gevoel bij. Maar natuurlijk heeft dat wel een beetje moeten groeien.'

Hélène weet nog precies hoe het gevoel over haar was in het begin. 'Ik kan me nog heel goed herinneren dat toen ik net begon in dit vak, René van der Gijp dacht van: 'Ja dan wordt er weer zo'n hockey-trutje van het veld gehaald en die moet dan...' En groot gelijk heeft hij, want dat zou ik zelf ook gedacht hebben. Dus dat heeft wel even tijd nodig gehad', zegt Hélène lachend.

Inmiddels is Hélène al tijden een vast onderdeel van de Veronica Inside-familie. Naast haar optredens in de reguliere uitzendingen, presenteert ze ook de Europese wedstrijden geregeld. 'Ik moet zeggen de laatste 3 jaar Champions League bij Veronica met Johan, René en Wim Kieft was altijd een feest. Altijd een feest. Je krijgt al die verhalen te horen die natuurlijk niet verteld kunnen worden op tv. En ondertussen zit je die wedstrijd te kijken, en daar heb ik enorm van genoten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.