Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène op de foto met cabaretier Rob Scheepers na Ajax - PSV: 'Was jij dat?!'

Hélène op de foto met cabaretier Rob Scheepers na Ajax - PSV: 'Was jij dat?!'

7 nov 2022, 16:05

Cabaretier Rob Scheepers kwam zondagmiddag niemand minder dan Hélène Hendriks tegen na Ajax - PSV. Hélène had echter geen idee dat ze met de Radio Veronica-cabaretier op de foto ging.

Dat zegt Rob in de podcast Randje Buitenspel. Precies na het laatste fluitsignaal reed hij weg vanuit Amsterdam. Bij het eerstvolgende tankstation ging de cabaretier - die onlangs met zijn oneliners te zien was in Veronica Offside - een frietje halen. "En ik zie overal Ajax-shirts uitstappen. Toen dacht ik: ohja, die stoppen hier ook om wat te vreten."

Eenmaal binnen wordt de sfeer ietwat grimmiger met gescheld over de wedstrijd hier en daar. "En ik stond daar gewoon in mijn blauwe jas trots te wezen. En opeens kreeg ik het besef: als er eentje tussen zit die weleens Radio Veronica luistert, dan ben ik nu de lul. Maar toen had ik al besteld en toen dacht ik: f*k it, dat frietje neem ik mee.

Nadat Rob zijn frietje in zijn handen had, liep hij naar een rustig plekje om "anoniem" zijn frietje te gaan eten. "Op een gegeven moment komt er een gozer door de schuifdeur gewandeld die mij nét iets te lang aankijkt. Toen kwam hij naar mij toe en zei: Hé, jij bent toch van de radio of niet? Echt leuk man! Mooi man! Echt leuk! Even later kwam hij terug met een andere gast, die op een gegeven moment vroeg: Jij bent toch voor PSV?

Uiteindelijk bleken het Feyenoorders, gelukkig voor Rob. "We hebben daar kei gezellig lopen praten over voetbal en daarna liepen we weer naar buiten toe. Toen zei één van die twee: Hé, dat is Hélène Hendriks! Dat moet wel Hélène Hendriks zijn. Toen kwam Hélène Hendriks eraan en zeiden die gasten: FOTOO!"

Hélène zelf had echter geen idee dat ze met de Radio Veronica-cabaretier op de foto ging. "Vanmorgen kreeg ik een berichtje: Was jij dat?! Die wilde gewoon zo effectief mogelijk een fotootje maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.