Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène onthult guilty pleasure: 'Dat is altijd leuk om naar te kijken'

Hélène onthult guilty pleasure: 'Dat is altijd leuk om naar te kijken'

11 sep 2022, 22:50

Hélène Hendriks was afgelopen vrijdag te gast bij Vandaag Inside, waarin zij een opmerkelijke onthulling deed over haar guilty pleasure.

Die vondst werd gedaan nadat Wilfred Genee zich - met een knipoog - afvroeg: "Moeten wij ons zorgen maken?" Daarmee verwees hij naar een eerdere uitzending van Vandaag Inside, waarin Hélène vertelde dat ze "kapot" was na de eerste week HLF8. Dat werd vervolgens opgepakt door website Mediacourant, waarop regelmatig de spot wordt gedreven met BN'ers.

Na de uitzending moest Hélène eraan geloven, die volgens de website "op het randje zit van een burn-out". De sportverslaggeefster kan er wel om lachen: "Ja, ik heb meteen harde maatregelen genomen thuis. Ik heb gezegd: jullie moeten mij van alles ontlasten. Ik hoef nu niets meer te doen".

Hélène kan de vileine stukjes van het platform wel waarderen. "Dat vind ik altijd wel leuk om naar te kijken, Mediacourant. Het is een beetje een guilty pleasure", stelt de vriendin van de show, die de kritiek makkelijk kan relativeren: "Je moet het alleen wel met een korrel zout nemen. Ze pakken iedereen wel een keer".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.