Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène: 'Maar het is niet dat ik daar een crush op heb, ofzo'

Hélène: 'Maar het is niet dat ik daar een crush op heb, ofzo'

28 apr 2021, 13:05

Hélène Hendriks moest op Koningsdag 'gewoon' werken: ze presenteerde de voor- en nabeschouwing van het Champions League-duel tussen Real Madrid en Chelsea, dat in een 1-1 gelijkspel eindigde. Voorafgaand aan de wedstrijd vertelde ze voor de camera van Veronica Inside hoe ze de rest van Koningsdag had ingevuld.

'Ik heb het helemaal niet gevierd, ik ben niet van Koningsdag,' vertelde Hélène. 'Normaal gesproken ga ik natuurlijk met vrienden of vriendinnen lekker naar het park of iets, dat zat er dit jaar niet in.' De presentatrice heeft dan ook niet veel met het Koningshuis: 'Ik vind het leuk om ze te zien, maar dat is het ook, het is niet dat ik daar een crush op heb, ofzo.'

Hélene vertelde dat ze Amalia, Alexia en Ariane weleens in het echt heeft gezien: 'Bij het EK Hockey, dat werd gehouden in Amsterdam. En wij moesten op een gegeven moment naar hetzelfde toilet, dus ik stond op een gegeven moment naast de drie prinsesjes. Die waren toen nog heel klein. Dat is wel leuk, om eens te zien.'

Bekijk het hele gesprek met Hélène in de video hieronder!

Hoe eet Hélène een oranje tompouce? 'Je moet hem gewoon naar ...
3:35
Hoe eet Hélène een oranje tompouce? 'Je moet hem gewoon naar ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.