Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène lovend: 'Dat is echt een leuke gast trouwens!'

Hélène lovend: 'Dat is echt een leuke gast trouwens!'

14 nov 2021, 09:15

In de nieuwe voetbalquiz The Bettle strijden iedere week twee teams, onder leiding van Frank Lammers en Leo Alkemade, om de meeste gouden ballen. De presentatie is in handen van Hélène Hendriks en Kees Jansma.

Hélène vertelde vrijdagavond in Veronica Inside dat ze het een leuk programma vindt om te presenteren. 'Het is leuk om te doen, weer een keer iets anders', afgelopen vrijdag was analist Youri Mulder te gast. 'Het is met Youri Mulder, echt een leuke gast trouwens. En met Jan van Halst, die twee weten heel veel.'

Iedere week worden Lammers en Alkemade bijgestaan door een andere gast waarmee zij in vijf spelrondes zoveel mogelijk voetbalvragen goed moeten beantwoorden. Iedere ronde levert punten én gouden ballen op, waarmee ze de finale in gaan. Uiteraard wordt er ook vooruitgeblikt op het komende voetbalweekend en doen Frank en Leo iedere week een voorspelling over de uitslagen.

'En anekdotes van Kees erbij', vertelt Hélène verder, 'Hij breekt af en toe zo hier en daar  in en heeft goede quotes en zegt nou wel alles.' Johan vindt het een perfecte rol voor Jansma. 'Dit is ook op zijn lijf geschreven, want Kees is wel een encyclopedie als het over sport gaat.'

The Bettle is iedere week om vrijdag 22.00 uur te zien , na Veronica Inside, te zien op Veronica.

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.