Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène: 'Lekker dan, als Van Gaal dat soort dingen zegt'

Hélène: 'Lekker dan, als Van Gaal dat soort dingen zegt'

12 okt 2021, 18:50

Hélène Hendriks vond het afgelopen seizoen ontzettend leuk om de Champions League-wedstrijden te presenteren. De presentatrice kan enerzijds ook gewoon genieten van een spraakmakende derby in de Eredivisie.

'Je bent daarbij alleen afhankelijk van de uitzendrechten (Champions League, red.) en die heeft Talpa sinds dit seizoen helaas niet meer. Maar ik moet zeggen, en dat meen ik echt: voor mij is het uiteindelijk net zo leuk om op het veld te staan bij SC Cambuur - sc Heerenveen als bij Ajax - Juventus', vertelt Hélène in gesprek met De Telegraaf. 'Ik ben een liefhebber, hè? Zo’n derby is een unieke belevenis.'

Daarom baalt Hélène van de negatieve uitlatingen van bondscoach Louis van Gaal over de wedstrijden in de Conference League. Van Gaal stelde dat je in het nieuwe Europese toernooi 'voor Jut en Jul speelt'. 'Lekker dan, als de bondscoach dat soort dingen zegt. Er zitten met Feyenoord, Vitesse en AZ wel gewoon Nederlandse clubs in het toernooi, hè? En we moeten gewoon punten halen voor onze Europese tickets', aldus Hélène.

Hélène dolde na het afgelopen Europa League-duel tussen Sturm Graz en PSV nog met trainer Roger Schmidt. De Europa League en Conference League is volgende week donderdag weer te volgen via Veronica.

Hélène dolt met Schmidt: 'Moeten we het nog over de wissels hebben?'
1:57
Hélène dolt met Schmidt: 'Moeten we het nog over de wissels hebben?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.