Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène lacht na verzoek van verslaggever: 'Dat zou je wel willen, hè?'

Hélène lacht na verzoek van verslaggever: 'Dat zou je wel willen, hè?'

30 dec 2020, 18:55

Hélène Hendriks blikte voor de camera van Veronica Inside terug op het jaar 2020. Daarbij kwam ook haar recente optreden in het SBS6-programma De Top 4000 Quiz ter sprake.

Hélène vormde in het programma van presentator Gerard Ekdom een team met Dennis van der Geest en moest op een bepaald moment een liedje raden aan de hand van een dans.

Hoewel ze haar uiterste best deed om het nummer Greased Lightnin van John Travolta aan de hand van dansbewegingen uit te beelden, wist ze het nummer niet te raden. Voor de camera van Veronica Inside werd er daarom aan haar gevraagd om het nog eens te proberen.

De presentatrice lacht vervolgens: 'Dat zou je wel willen, hè? Vraag dat maar aan Basje Nijhuis, die doet alles!'

Bekijk de terugblik van Hélène in de video hieronder!

Hélène blikt terug op VI-rel: 'Het was écht bonje, en heftig ...
6:32
Hélène blikt terug op VI-rel: 'Het was écht bonje, en heftig ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.